Persoonlijke terugkoppeling Wellbeing

Wellbeing software geeft persoonlijke terugkoppeling op het computer werkgedrag zodat medewerkers zelf aan de slag kunnen met gezonder computerwerken. Wellbeing stimuleert een gezonde werkstijl.

Wellbeing Dashboard

Dashboard Wellbeing

Bij de eerste start duurt ongeveer vijf dagen voor alle online onderdelen van Mijn wellbeing gevuld zijn en dan kun je alle beschikbare informatie zien.

Het dashboard laat zien een

  • Vitaliteitsscore
  • 3 belangrijkste prestaties
  • 3 belangrijkste aanbevelingen
  • Trendscore –  over de afgelopen tijd (maand – kwartaal – jaar)

Je kunt op alle onderdelen klikken voor meer informatie.

 

Computergebruik
Als je klikt op Computer dan krijg je meer gedetailleerde informatie over computergebruik, zoals dagelijkse tijd op computer, piekgebruik , muisklikken, slepen, bewegingen enz. Op elk onderdeel kan worden geklikt om meer inzicht te krijgen over hoe jouw computergebruik is ten opzichte van de gemiddelde computergebruiker. Het is voor ieder onderdeel mogelijk om trends te zien (maand-kwartaal-jaar). Er is ook “Aanvullend advies” beschikbaar voor alle onderdelen met betrekking tot deze factoren.

Pauzes
Klik op Pauze in mijn Wellbeing en je krijgt de verschillende onderdelen van Pauzes te zien zoals micropauzes, beweegpauzes, niet storen gebruik enz. Op ieder onderdeel kan worden geklikt voor aanvullend advies. Tevens worden successen en aanbevelingen getoond. Als je verder doorklikt op micropauze dan wordt een trend getoond en toelichting gegeven op hoe de beoordeling ‘redelijk’ is opgebouwd.
Je neemt slecht 67% van de micropauzes. Wil je een beoordeling ‘goed’ dan dien je 75% van de micropauzes te nemen.

Terugkoppeling pauzes Wellbeing

Zit jij lekker op je bureaustoel

Voordelen pauzes en micropauzes

Wat zijn de voordelen van pauzes en micropauzes?
Deze Whitepaper geeft een overzicht van 31 literatuurstudies waarin dit is onderzocht.

Download gratis
strekken oefening rsi klachten wellnomics vitaliteit workpace

10 tips voor meer vitaliteit thuis en op kantoor

Een hele dag stilzitten kan klachten veroorzaken. Afwisselen tussen zitten en bewegen helpt, evenals pauzes, een goede werkplek en stresspreventie.

Download gratis
Thuiswerken beweegtip

Sta elk half uur op als u veel zit!

Mensen die veel stilzitten hebben een grotere kans op vroegtijdig overlijden dan mensen die tussentijds bewegen. Sta daarom elk half uur op.

Download gratis